Grundkursus i vurdering af kopier af ID-dokumenter

På Grundkursus i vurdering af kopier af ID-dokumenter lærer du, hvordan du foretager den indledende vurdering af kopier, scanninger og billeder af dokumenter, hvis ikke du har originalerne til rådighed.

Undervisningen i vurdering af kopier, billeder eller indscanninger af dokumenter består af teori suppleret med mange praktiske øvelser.

Kurset omhandler viden om, hvordan man som medarbejder håndterer og vurderer kopier af ID-dokumenter, i de tilfælde hvor man ikke ser det originale dokument. Kurset har til formål at præsentere medarbejderne for en række metoder, der er anvendelige i undersøgelsen af kopier eller digitale indscanninger af forskellige ID-dokumenter.

Vi gennemgår kopier af pas, visumstickers, ID-kort og opholdskort samt civile dokumenter som fødselsattester og vielsesattester. Vi gennemgår også viden om bl.a. stempler i civile dokumenter.

For at deltage i dette kursus er det nødvendigt at have en basisviden om håndtering af originale ID-dokumenter. Det er derfor en forudsætning, at medarbejdere., der ønsker at deltage i kurset om vurdering af kopier, inden da har gennemført Grundkursus i ID-dokumentvurdering.

Kursets varighed er en hel dag. Vil du vide mere om indholdet, kan du, ved at følge linket, finde Dagsorden for Grundkursus i vurdering af kopier af ID-dokumenter.