Tilmelding til kurser

Alle NIDCs samarbejdsmyndigheder har mulighed for at tilmelde sig via den online platform Campus eller nidc@nidc.dk

Forskellige former for tilmelding til NIDCs kurser

For alle medarbejdere, der arbejder under Udlændinge- og Integrationsministeriet (UIM), inkl. de tre styrelser, er NIDCs standardiserede kurser tilgængelige for tilmelding på online platformen Campus. Der vil ofte være flere datoer for hvert kursus at vælge imellem.

For medarbejdere i andre af centerets samarbejdsmyndigheder uden for UIM, kan forespørgsel til kurser samt tilmelding ske ved at kontakte os i hovedpostkassen nidc@nidc.dk. Her vil I også kunne få mere information om de forskellige undervisningstilbud samt få en samtale med en medarbejder fra NIDCs kursusteam vedr. de forskellige muligheder for kurser.

NIDCs kurser som en del af onboarding-programmet

For nogle myndigheder inden for UIM er et eller flere kurser obligatoriske for nye medarbejdere som en del af deres onboarding-proram. Disse medarbejdere tilmeldes af NIDC til de respektive kurser via Campus.

Er et af kurserne en del af jeres onboarding-program, og har I ikke mulighed for at deltage på den tildelte dato, kan I frit afmelde jer og tilmelde jer en anden dato for kurset i Campus. Er der ikke flere datoer at vælge igennem, kontakt da NIDC på nidc@nidc.dk for at finde en løsning.