Tre stillinger er nu ledige i Nationalt ID-center

Har du lyst til at arbejde med ansigtssammenligning og fingeraftryk eller undervisning på dokumentområdet?

Du har nu mulighed for at søge én af tre stillinger og blive en del af Nationalt ID-center. Der er to biometristillinger og én stilling som en del af kursusteamet ledige.

I stillingen som biometriker skal du arbejde som fingeraftryks- og ansigtssammenligningsekspert og understøtte udlændingemyndighederne i forbindelse med deres identitetsfastsættelse af udlændinge. Du får en solid grunduddannelse, så du altid er klædt fagligt på til de mangeartede og foranderlige arbejdsopgaver, der venter dig. Vi tilbyder også spændende internationale arbejdsrammer med samarbejdspartere fra hele verden og gode muligheder for udlandsrejser.

Søg stillingen her senest den 30. januar: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=164579&MediaId=5  

På kursusteamet vil du sammen med dine kolleger skulle udvikle kurser målrettet vores samarbejdsmyndigheder samt undervise på de ID-kurser, vi tilbyder. Du vil også arbejde tæt sammen med vores digitale læringsmedarbejder om at udvikle e-læring til vores samarbejdsmyndigheder samt sikre at kvaliteten for vores undervisning og e-læring altid er i top! 

Søg stillingen her senest den 31. januar: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=164835&DepartmentId=9929&MediaId=5