JOBOPSLAG: Nationalt ID-center søger tre nye eksperter

Vil du være en del af ekspertteamet der arbejder med fingeraftryk og ansigtssammenligning?

Hvis du vil være en del af det team, der håndterer fingeraftryk og ansigtssammenligninger i Nationalt ID-center, så læs videre her.

Du kan læse mere om og søge stillingen på linket nederst i nyheden – inden da kan du læse lidt om, hvad man gennemgår under oplæringen.

Anna Soria startede sin oplæring som biometriker i april 2020. Om sit job fortæller hun:

”Siden jeg startede har jeg været igennem et længere oplæringsforløb. Forløbet er virkelig velstruktureret og tager udgangspunkt i en detaljeret undervisningsplan.

Jeg har to mentorer, erfarne kolleger, gennem hele forløbet inden for både ansigtssammenligning og fingeraftryk, som bl.a. gennemfører 1:1 undervisning med mig og er en støtte i alle aspekter. Det har, for mig, givet god grobund til at blive inkluderet i det faglige såvel som det sociale på arbejdspladsen.

En ting, jeg er særligt glad for som biometriker i NIDC er, at vi hele tiden skal holde os opdateret på den nyeste viden inden for området. Det gør vi bl.a. ved at deltage i internationale konferencer og forskellige fora inden for ansigtssammenligning og fingeraftryk. Og derudover er fællesskabet og omgangstonen med mine kolleger i både teamet og resten af centret afslappet og uformel. Det er altid sjovt at gå på arbejde”.

Bliv en del af Nationalt ID-center og søg stillingen som biometrisk ekspert senest den 7. september på:

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=134248&MediaId=6