Ny integreret bestillingsformular til brug for myndighedernes anmodning om ægthedsvurderinger på Nationalt ID-centers hjemmeside

Nationalt ID-center har på centerets hjemmeside fået etableret en integreret bestillingsformular til brug for myndighedernes anmodning om ægthedsvurderinger. Den nye bestillingsformular tages i brug fra den 19. august 2019

En af Nationalt ID-centers hovedopgaver er at ægthedsvurdere ID-dokumenter i centerets dokumenttekniske laboratorium. Centerets brugermyndigheder har således siden januar 2018 via en manuel formular kunnet anmode om at få foretaget ægthedsvurderinger af ID-dokumenter i centeret.

Fra den 19. august 2019 åbnes der for en integreret hjemmesideløsning, hvor myndighederne kan anmode om ægthedsvurderinger ved at udfylde en bestillingsformular direkte på hjemmesiden. Den nye bestillingsformular – der kræver login for anvendelse – findes på hjemmesiden under punktet Dokumentkontrol.

Udover den mere direkte og smidige adgang til at bestille ægthedsvurderinger hos NIDC, åbnes der med den nye bestillingsformular også op for, at rekvirenterne løbende kan logge ind på hjemmesiden og se status for fremsendte sager.

På hjemmesiden under punktet Dokumentkontrol findes en vejledning til fremgangsmåden for udfyldelse af den nye formular, samt fremsendelsen af dokumenter til dokumentundersøgelse.

 
 Pas og lup