nidc.dk er blevet opgraderet

Nationalt ID-center har udarbejdet en ny og forbedret version af centerets hjemmeside. Det betyder, at det fremover vil være lettere for hjemmesidens brugere at finde informationer om specifikke lande.

Via linket ”NIDC ID-database” på forsiden kan der nu søges på alerts, landespecifikke publikationer og misbrugspublikationer. Visning af alle alerts og misbrugspublikationer samt visse landespecifikke publikationer kræver fortsat, at brugeren er logget ind på hjemmesiden.

Som noget nyt er det på de sider, hvor der fremgår links til mange dokumenter, og hvor det er relevant, muligt at sortere indholdet efter dato, land, dokumenttype samt misbrugstype. Det er også muligt at lave en ’søgning efter land’, hvor brugeren i et alfabet kan vælge et bogstav og herefter et land, for at se alle de publikationer og alerts Nationalt ID-center har udgivet for det pågældende land.

I det viste eksempel er siden for Bangladesh før login. Benyttes det øverste link i hver boks, vises samtlige alerts eller publikationer, som Nationalt ID-center har udgivet om det pågældende land, mens de øvrige links henviser til de senest publicerede. 
 Sidevisning fra www.nidc.dk