Analytikere og Biometrikere søges

Nationalt ID-center udvider medarbejderstaben.

Analytikerstillinger
Nationalt ID-center udvider medarbejderstaben og ansætter derfor nye medarbejdere til vores analytiker-team. De to stillinger indebærer bl.a. indhentning og bearbejdning af ID-relaterede oplysninger – indsamlingen af denne viden kan bl.a. indebære fact finding missioner til lande i og uden for Europa. Du vil også skulle bistå med at udarbejde uddannelsesmaterialer og på sigt undervise udlændingemyndigheder i vurdering af ID-dokumenter.

Carina Bork om hendes stilling som analytiker i Nationalt ID-center: ”Som analytiker i centret har jeg muligheden for at hjælpe danske myndigheder i forbindelse med identitetsfastsættelse. Fagligheden er i fokus i både analytikerteamet og i Nationalt ID-center generelt – i et samtidigt uformelt og sjovt arbejdsmiljø."
 

Jobopslag analytikerteam 
             

 

Biometrikerstillinger
Kunne du tænke dig at være en del af det nye biometriske team i Nationalt ID-center?

Som medarbejder i det biometriske team bliver du igennem et længerevarende uddannelsesforløb ekspert i fingeraftryk og ansigtssammenligning. Her vil du skulle understøtte udlændingemyndigheder og hjælpe dem med at fastsætte udlændinges identitet ved hjælp af ansigtssammenligning og fingeraftryk. Du vil på sigt også indgå som underviser i centrets ansigtssammenligningskurser og yde teknisk bistand til de danske repræsentationer i udlandet.

En af Nationalt ID-centers medarbejdere overgår til centerets nyoprettede team. ”Det er et nyt og interessant område, og det er i høj grad relevant at have fokus på sammenligning af ansigter og fingeraftryk, når man arbejder med identitetsfastsættelse. Det bliver spændende at være med til at udvikle og opbygge det biometriske område i Nationalt ID-center”, siger Patrick Thomsen Støtt.

Frist for ansøgning til begge teams den 14. februar.

Se stillingsopslaget til analytikerstillinger her: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=119718&DepartmentId=8635&MediaId=5  

Se stillingsopslaget til biometrikerstillinger her: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=119716&DepartmentId=8635&MediaId=5

 Jobopslag biometrisk team